life coaching voor sensitieve professionals

Meer bij jezelf, minder stress

Leer in 6 maanden
hoe je moeiteloos bij jezelf blijft
in contact met anderen


NLP Life Coachingsprogramma, speciaal voor sensitieve professionals in zorg, onderwijs en andere vormen van dienstverlening die meer uit hun werk en leven willen halen.

Verlies je regelmatig energie in contact met anderen? Loopt de communicatie thuis of op je werk niet zoals je wilt? Worstel je met het innemen van je eigen ruimte? Heb je het gevoel dat je veel meer te brengen hebt dan je in de praktijk laat zien?

Je bent niet de enige die dit ervaart. Veel sensitieve professionals worstelen met het innemen van hun eigen ruimte. Ze zijn zich zo bewust van de gevoelens en behoeften van mensen in hun omgeving dat ze zich, vaak ongemerkt, gemakkelijk aanpassen. Ze vinden het lastig om hun grenzen aan te geven en nemen liever zelf te veel hooi op hun vork dan dat ze een ander ermee opzadelen.

Op een gegeven moment ontdekken ze dat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dat ze keuzes maken op basis van wat ze denken dat er van ze verwacht wordt in plaats van te luisteren naar hun gevoel. Dat door het steeds aanpassen hun eigen unieke talenten en kwaliteiten te weinig tot zijn recht komen. Dat het ze niet lukt om de bijdrage die ze willen leveren voor het voetlicht te brengen. Daarbij gaat het aanpassen ten koste van hun eigen balans. Ze vallen ten prooi aan onzekerheid, stress en het gevoel op alle fronten tekort te schieten.

Maar dat kan anders. Stel je voor dat je voelt wat voor jou belangrijk is en dat je jouw behoeften en ideeën op een ontspannen manier duidelijk kan maken in de communicatie met je collega’s, je leidinggevende of je partner. Dat je assertief kan zijn zonder een ander tekort te doen.

Stel je voor dat je meer initiatief durft te nemen op je werk waardoor je beter uit de verf komt. Dat je ontspannen bent en lekker in je vel zit. Dat je werk je voldoening geeft en je plezier hebt met je collega’s

Stel je voor dat je liefdevol je grenzen aan kan geven en tijd en energie genoeg hebt voor gezin, hobby’s en vrienden.

Om dat te bereiken is het nodig dat je verbinding maakt met je centrum. Alleen dan kun je moeiteloos bij jezelf blijven ongeacht de omstandigheden en raak je minder snel overprikkeld.

In het 6 maanden NLP Life Coachingsprogramma neem je met behulp van de veranderkracht van NLP en door te luisteren naar je gevoel de 5 stappen die nodig zijn om moeiteloos bij jezelf te blijven zodat je meer energie en voldoening haalt uit je relaties met anderen.

 • Je verlegt je focus van wat je niet wilt naar wat je wel wilt zodat je een baken hebt om naartoe te werken.
 • Je krijgt grip op je emoties zodat je jouw eigen stemming bepaalt los van wat er in de omgeving gebeurt.
 • Je creëert gezonde grenzen zodat je verbinding kan maken zonder jezelf kwijt te raken.
 • Je laat perfectionisme en andere overlevings schilden los zodat je spontaner, creatiever en initiatiefrijker wordt.
 • Je vergroot je zelfvertrouwen zodat je meer van jezelf durft te laten zien.

Het NLP Life Coachingsprogramma:

 • gebruikt de veranderkracht van NLP
 • laat je luisteren naar je gevoel
 • stelt niet het verleden maar je toekomst centraal
 • zorgt voor een oplossing die bij je past

Voor de coaching was ik vaak stressvol en haastig. Ik liep nogal eens ‘vast’ in situaties vooral op mijn werk. Nu zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben veel rustiger en dichter bij mezelf. Mijn omgeving hoeft niet perfect te zijn en ikzelf ook niet.
Gerda

Meedoen aan het programma levert je het volgende op:

 • je maakt contact met je behoeften
 • je leert je valkuilen vermijden
 • je zelfvertrouwen neemt toe
 • je brengt denken en voelen in balans
 • je ervaart meer harmonie in je relaties
 • je neemt meer initiatief
 • je durft meer van jezelf te laten zien

Als leidinggevende in de zorg was ik vanuit mijn verantwoordelijkheidsgevoel geneigd om werk van mijn collega’s over te nemen en mijn eigen taken op de lange baan te schuiven. Door het volgen van het coachingsprogramma ben ik nu meer coachend aanwezig. Ik heb geleerd hoe ik een situatie kan veranderen als ik er anders mee omga. Door mijn eigen prioriteiten helder te hebben, en dit uit te dragen aan mijn collega’s, kan ik betrokkenheid creëren en structuur aanbrengen in mijn werk. Dit zorgt ervoor dat ik rustiger, vrolijker, en meer in control ben.
Miranda

Het ‘Meer bij jezelf, minder stress’ programma bestaat uit:

 • 7 intensieve individuele sessies van 1,5 uur op een prettige locatie
 • een full colour werkboek met informatie en opdrachten die je tussentijds thuis uitvoert
 • een logboek om aantekeningen te maken en je ontwikkeling bij te houden
 • koffie/thee

Wat kan je verwachten en wat zijn de kosten?

Met het volgen van het NLP Life Coachingsprogramma zet je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt thuis bij jezelf en je creëert meer balans in je leven. Doordat jouw uitstraling verandert krijg je andere reacties uit je omgeving.

Het coachingsprogramma bestaat uit 7 sessies van elk 1,5 uur. Je krijgt intensieve 1 op 1 begeleiding en je kunt starten wanneer jij wilt.

Afspraken vinden in het begin eens in de 3 weken plaats. Als je eraan toe bent gaat die tussentijd naar 4 of 5 weken. De totale doorlooptijd van het programma is ongeveer 6 maanden. Tussendoor ga je thuis aan de slag met de opdrachten en aanvullende informatie uit het werkboek.

De afspraken vinden plaats in het Coachhuis in Groningen Zuid.

De kosten van dit programma bedragen € 987,- inclusief BTW.

Je kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om per afspraak te betalen. De kosten zijn dan € 143,- per keer.

Vergoeding door werkgever

Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor de kosten van het coachingsprogramma. Bijvoorbeeld in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan, re-integratie of verzuimpreventie. UMCG medewerkers kunnen hun persoonlijk budget voor dit programma gebruiken.

Ik vind Sandra’s manier van coachen nuchter en ze is prettig in de omgang. Ondanks dat ik zelf niet altijd helder was in het onder woorden brengen van mijn problemen, wist zij hier een structuur in aan te brengen. Het afwisselen van oefeningen en praten vond ik prettig. Ik ben mij bewuster geworden van mijn manier van denken en voelen en de invloed hiervan op mijzelf en mijn omgeving.
Nicole

Gratis verkenningsgesprek

Ben je geïnteresseerd in het NLP Life Coachingsprogramma? Vraag dan het gratis verkenningsgesprek van een half uur aan om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

In een verkenningsgesprek…

 • krijg je meer inzicht in jouw probleem en de gevolgen daarvan
 • ontdek je hoe jouw ideale situatie eruit ziet en wat die je oplevert
 • licht ik toe wat ik voor jou kan betekenen

Verkenningsgesprek aanvragen
Stuur me je gegevens en je coachvraag dan neem ik telefonisch contact met je op voor een afspraak

Effectief Sensitief | NLP Life Coaching | Groningen

© copyright 2015 | Design Dutch Designs with Lemon

×