life coaching voor sensitieve professionals

Terug naar je centrum met behulp van toegepaste NLP

Sensitiviteit is een prachtig persoonlijkheidskenmerk waar je veel plezier van kunt hebben. Sensitiviteit zorgt ervoor dat je meer oppikt uit je omgeving, meer waarneemt en beter beseft wat er bij je binnenkomt. Je bent bewuster van je eigen en andermans emoties.

Sensitiviteit verleidt je echter ook om met je aandacht meer op de buitenwereld gericht te zijn dan op jezelf. In de loop der jaren ben je mogelijk steeds meer gaan kijken wat de buitenwereld van je verlangt om  je daarop aan te passen. Zo verlies je stukje bij beetje je eigen centrum uit het oog. Aanpassen wordt een tweede natuur. Een overlevingsstrategie. Op een gegeven moment lukt het je bijna niet meer om bij jezelf te blijven. De overlevingsstrategie eist zijn tol. Het aanpassen beschermt je niet meer, het is een belemmering geworden.

Door het volgen van één van mijn programma’s vind je met behulp van toegepaste NLP in 5 stappen de weg naar je centrum terug. De programma’s gebruiken de veranderkracht van NLP en laten je luisteren naar je gevoel. De methode sluit aan bij de leerstijl van sensitieve professionals om je te ontwikkelen door te ervaren en te voelen.

De veranderkracht van NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig instrument om invloed uit te oefenen op jouw gedrag, emoties en gedachten. NLP maakt je bewust van onbewuste overtuigingen en strategieën die bepalen hoe jij doet en hoe jij je voelt en geeft je gereedschap om veranderingen aan te brengen.

Luisteren naar je gevoel

Een draaiend gevoel in je maag, druk op je borst, een warm gevoel in je lijf. We kennen de signalen van ons lichaam allemaal. Meestal vinden we ze maar lastig en proberen we ze te negeren. Toegepaste NLP leert je de signalen van je lichaam te gebruiken om weer terug te komen bij jezelf.

Terug naar je centrum in 5 stappen

  • Je verlegt je focus van wat je niet wilt naar wat je wel wilt zodat je een baken hebt om naartoe te werken.
  • Je krijgt grip op je emoties zodat je jouw eigen stemming bepaalt los van wat er in de omgeving gebeurt.
  • Je creëert gezonde grenzen zodat je verbinding kan maken zonder jezelf kwijt te raken.
  • Je laat perfectionisme en andere overlevings schilden los zodat je spontaner, creatiever en initiatiefrijker wordt.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen zodat je meer van jezelf durft te laten zien.

Hoogsensitief terug naar je centrum

Wat de programma’s je opleveren

Leven vanuit je centrum zorgt voor minder stress en maakt dat je meer energie en voldoening haalt uit je relaties met anderen.

Leven vanuit je centrum zorgt ervoor dat je beter uit de verf komt op je werk en je tegelijkertijd energie overhoudt voor gezin, hobby’s en vrienden.

Wat mijn aanpak uniek maakt

De programma’s bieden een duurzame verandering. Je zet een enorme stap in je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt geen neezegger en je leert ook geen trucs om jezelf af te schermen. Je leert hoe je jouw leven een andere wending geeft. Deelname aan één van de programma’s is een kado waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Lees meer over het Groepsprogramma op basis van Toegepaste NLP.

Info Groepsprogramma

Zelf aan de slag met tips & inspiratie

Effectief Sensitief | Life Coaching & Training | Groningen

© copyright 2015 | Design Dutch Designs with Lemon

×