SENSITIEF LEIDERSCHAP

– reveal your personal nature –

MEER BIJ JEZELF, MINDER STRESS

NLP Life Coaching

 

Leer in 6 maanden hoe je moeiteloos bij jezelf blijft en je ongeacht de prikkels van buitenaf je eigen pad volgt zodat je jouw impact vergroot en je tegelijkertijd meer innerlijke rust ervaart.

Herken je dit? Je bent sensitief en je pikt gemakkelijk de gevoelens van de mensen in je omgeving op. Je werkt het lekkerst als de sfeer prettig is. De mensen om je heen hebben op die manier een belangrijke invloed op hoe je je voelt, gedraagt en welke keuzes je maakt.

Door jouw invoelend vermogen neem je soms net iets anders waar dan een ander en dat zorgt voor creatieve ideeën, maar jouw angst voor opgetrokken wenkbrauwen houd je tegen om die ideeën uit te spreken. Je voelt je soms onzichtbaar behalve als het gaat om klussen die niemand op zijn bord wil hebben, dan zeg je te snel ja en heb je niet goed ingevoeld welke gevolgen dat voor jou heeft.

Als je heel eerlijk bent moet je bekennen dat je keuzes maakt die gebaseerd zijn op willen voldoen aan wat de omgeving van je vraagt in plaats van te gaan voor wat voldoening geeft. Je weet dat je veel meer te brengen hebt dan je nu laat zien, maar hoe ga je jezelf zichtbaar maken zonder de stress, die je nu al ervaart door alle ballen die je hoog te houden hebt, nog verder te vergroten?

Dat kan anders: stel je voor dat je jouw SENSITIEF LEIDERSCHAP ontwikkelt. Dat je omgeving niet langer bepaalt hoe jij je voelt, gedraagt en welke keuzes je maakt maar dat jij zelf de regie over jouw leven stevig in handen hebt. Dat je in verbinding staat met de ander maar minstens net zo sterk verbonden bent met jezelf en wat voor jou belangrijk is.

Stel je voor dat je de moed en de woorden hebt om jouw behoeften en ideeën op een ontspannen manier uit te spreken richting je collega’s, je leidinggevende of je partner. Dat je ongeacht de prikkels van buitenaf je eigen pad volgt. Dat je in plaats van je aan te passen jouw eigen waarde(n) in de wereld zet en zo meer impact hebt met wat je zegt en doet.

Stel je voor dat je hierdoor meer voldoening en meer innerlijke rust ervaart. Dat je energie overhoudt om tijd te besteden aan de mensen die je dierbaar zijn en de dingen die je leuk vindt. En dat je omgeving er met jou de vruchten van plukt dat je ontspannen bent en goed in je vel zit.

In het NLP Life Coachingsprogramma neem je met behulp van de veranderkracht van NLP en door te luisteren naar je gevoel de 7 stappen die nodig zijn om moeiteloos bij jezelf te blijven en je eigen pad te volgen ongeacht de prikkels van buitenaf zodat je jouw impact vergroot en meer innerlijke rust ervaart.

 • Je verlegt je focus van wat je niet wilt naar wat je wel wilt zodat je een baken hebt om naartoe te werken.
 • Je ontdekt hoe jezelf keer op keer tegenhoudt en waar wel je kracht zit zodat je in beweging kunt komen.
 • Je vindt de balans tussen verbinden en begrenzen zodat je de ruimte kunt innemen die jij nodig hebt.
 • Je leert je gevoel als richtingwijzer te gebruiken zodat je kunt verwoorden wat je voelt, wat je wilt en waarom dat belangrijk voor je is.
 • Je stapt in je grootsheid en ervaart dat alles er al is zodat je kunt afrekenen met de kloof tussen wie je bent en wie je denkt te moeten zijn.
 • Je laat schuldgevoelens los en leert om de verbinding te vinden waar die er niet lijkt te zijn zodat je keuzes kunt maken die echt bij je passen.
 • Je krijgt de beschikking over een aantal zelfmanagementtools zodat je na afloop van het programma je eigen ontwikkeling kunt faciliteren.

De veranderkracht van NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig instrument om invloed uit te oefenen op jouw gedrag, emoties en gedachten. NLP maakt je bewust van onbewuste overtuigingen en strategieën die bepalen hoe jij doet en hoe jij je voelt en geeft je gereedschap om veranderingen aan te brengen. NLP stelt niet het verleden maar je toekomst centraal en laat je oplossingen vinden die passen bij wie jij bent.

Luisteren naar je gevoel

Een draaiend gevoel in je maag, druk op je borst, een warm gevoel in je lijf. We kennen de signalen van ons lichaam allemaal. Meestal vinden we ze maar lastig en proberen we ze te negeren. Het NLP Life Coachingsprogramma leert je de signalen van je lichaam te gebruiken om weer in verbinding te komen met jezelf.

Het coachingsprogramma heeft mij opgeleverd dat ik dicht bij mezelf kan en mag zijn. Ik ben weer in contact gekomen met wie ik ben en ik ontdekte dat hoe ik wil zijn allemaal al in me zit. Ik kreeg al na de eerste afspraak meer energie en elke sessie was een cadeautje dat mij inzichten opleverde waar ik mee verder kon. Het maakt dat ik meer rust ervaar, zekerder en spontaner ben.
Job

Meedoen aan het NLP Life Coachingprogramma levert je het volgende op:

 • je geeft je grenzen beter aan en je maakt keuzes die bij je passen
 • je luistert naar je lichaam en je kunt je gevoelens duiden en vertalen in actie
 • je leert hoe je de benodigde ruimte voor jezelf organiseert door je uit te spreken
 • je neemt makkelijker initiatief en durft meer van jezelf te laten zien
 • je hebt meer regie over hoe je je voelt, los van wat de omgeving doet
 • je ervaart meer voldoening, plezier en innerlijke rust
 • je weet wat belangrijk voor je is, wat je wilt en wat je te brengen hebt
 • je kent je valkuilen en je hebt tools om in te zetten als het leven je raakt of uitdaagt

Voor de coaching had ik het gevoel een beetje stuurloos te zijn, ik was bang om keuzes te maken en mijn leven kende steeds minder sprankelende momenten. Het coachingsprogramma heeft mij geleerd om mijn eigen blokkades weg te zetten en echt vooruit te kijken, keuzes te maken en te durven. Ik heb de laatste maanden een behoorlijk volle agenda en kan met recht zeggen dat ik er enorm van geniet. Ik maak afspraken op doordeweekse avonden om iets gezelligs te doen, ik sport regelmatig en ben wekelijks te vinden bij mij toneelgroep. Deze activiteiten leveren mij heel veel positieve energie op, daar waar ik in de jaren na mijn burn-out op de handrem leefde omdat ik de angst had dat deze dingen mij te veel energie zouden kosten.
Marieke

Het ‘Meer bij jezelf, minder stress’ programma bestaat uit:

 • 7 intensieve individuele sessies van 1,5 uur op een prettige locatie
 • een full colour werkboek met informatie en opdrachten die je tussentijds thuis uitvoert
 • een logboek om aantekeningen te maken en je ontwikkeling bij te houden
 • koffie/thee

Het coachingsprogramma heeft voor mij gezorgd voor veel meer rust zowel in het werk als in de privésfeer. Ik probeer niet langer gedrag te tonen dat niet bij mij past, maar ik vind juist steeds meer mijn eigen manier. Ik vertrouw op mijn eigen kunnen. Ik kan ook beter genieten van het moment en ben niet aldoor druk bezig met alles wat ik eigenlijk nog moet.
Meike

Wat mijn aanpak uniek maakt

Met het volgen van het NLP Life Coachingsprogramma geef je jezelf de unieke combi tussen persoonlijke 1 op 1 coaching en een werkboek met theorie en verdiepende oefeningen zoals in een training. Door deze combinatie zorgt het coachingsprogramma voor een duurzame verandering en tools om jezelf na afloop op het juiste spoor te houden. Het coachingsprogramma zorgt voor een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling en biedt je een transformatie waar je de rest van je leven plezier van hebt. Als je op zoek bent naar hoe je een neezegger wordt of trucs wilt om jezelf af te schermen voor de omgeving is het programma niet geschikt voor je.

Wat kan je verwachten en wat zijn de kosten?

Het programma bestaat uit 7 sessies van elk 1,5 uur. Je krijgt intensieve 1 op 1 begeleiding en je kunt starten wanneer jij wilt. Tussendoor ga je thuis aan de slag met de opdrachten en aanvullende informatie uit het werkboek.

Afspraken vinden in het begin eens in de 3 weken plaats. In de loop van het programma gaat die tussentijd naar 4 of 5 weken. De totale doorlooptijd van het programma is ongeveer 6 maanden.

De afspraken vinden plaats in het Coachhuis in Groningen Zuid.

De kosten van het programma bedragen € 1.487,- inclusief BTW.

Vergoeding door werkgever

Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor de kosten van het coachingsprogramma. Bijvoorbeeld via een persoonlijk opleidingsbudget of in het kader van verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid of een persoonlijk ontwikkelplan. Bespreek het met je leidinggevende of de HR afdeling.

Toen ik aan de coaching begon was ik bang dat ik grote keuzes moest maken maar tijdens het programma bleek dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben. Ik ben nu beter in staat om mijn grenzen aan te geven. Ik sta krachtiger in mijn schoenen en besef dat ik ertoe doe.
Dorthe

Gratis verkenningsgesprek

Ben je geïnteresseerd in het NLP Life Coachingsprogramma? Vraag dan het gratis verkenningsgesprek van een half uur aan om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

In een verkenningsgesprek…

 • krijg je meer inzicht in jouw probleem en de gevolgen daarvan
 • ontdek je hoe jouw ideale situatie eruit ziet en wat die je oplevert
 • licht ik toe wat ik voor jou kan betekenen

Verkenningsgesprek aanvragen
Stuur me je gegevens en je coachvraag dan neem ik telefonisch contact met je op voor een afspraak

Effectief Sensitief | NLP Life Coaching | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden