life coaching voor sensitieve professionals

Terug naar je centrum met behulp van NLP Life Coaching

Sensitiviteit is een prachtig persoonlijkheidskenmerk waar je veel plezier van kunt hebben. Sensitiviteit zorgt ervoor dat je meer oppikt uit je omgeving en beter beseft wat er bij je binnenkomt. Je bent je bewuster van je eigen en andermans emoties.

Sensitiviteit verleidt je echter ook om met je aandacht meer op de buitenwereld gericht te zijn dan op jezelf. In de loop der jaren ben je mogelijk steeds meer gaan kijken wat de buitenwereld van je verlangt om je daarop aan te passen. Zo verlies je stukje bij beetje je eigen centrum uit het oog. Aanpassen wordt een tweede natuur. Een overlevingsstrategie. Op een gegeven moment lukt het je bijna niet meer om bij jezelf te blijven. De overlevingsstrategie eist zijn tol. Het aanpassen beschermt je niet meer, het is een belemmering geworden.

Door het volgen van het NLP Life Coachingsprogramma ‘Meer bij jezelf, minder stress’ vind je in 5 stappen de weg naar je centrum terug. Het programma gebruikt de veranderkracht van NLP en laat je luisteren naar je gevoel. De methode sluit aan bij de leerstijl van sensitieve professionals om je te ontwikkelen door te ervaren en te voelen.

De veranderkracht van NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig instrument om invloed uit te oefenen op jouw gedrag, emoties en gedachten. NLP maakt je bewust van onbewuste overtuigingen en strategieën die bepalen hoe jij doet en hoe jij je voelt en geeft je gereedschap om veranderingen aan te brengen.

Luisteren naar je gevoel

Een draaiend gevoel in je maag, druk op je borst, een warm gevoel in je lijf. We kennen de signalen van ons lichaam allemaal. Meestal vinden we ze maar lastig en proberen we ze te negeren. Het NLP Life Coachingsprogramma leert je de signalen van je lichaam te gebruiken om weer terug te komen bij jezelf.

Terug naar je centrum in 5 stappen

  • Je verlegt je focus van wat je niet wilt naar wat je wel wilt zodat je een baken hebt om naartoe te werken.
  • Je krijgt grip op je emoties zodat je jouw eigen stemming bepaalt los van wat er in de omgeving gebeurt.
  • Je creëert gezonde grenzen zodat je verbinding kan maken zonder jezelf kwijt te raken.
  • Je laat perfectionisme en andere overlevings schilden los zodat je spontaner, creatiever en initiatiefrijker wordt.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen zodat je meer van jezelf durft te laten zien.

Hoogsensitief terug naar je centrum

Wat het programma je oplevert

Leven vanuit je centrum zorgt voor minder stress en maakt dat je meer energie en voldoening haalt uit je relaties met anderen.

Leven vanuit je centrum zorgt ervoor dat je beter uit de verf komt op je werk en je tegelijkertijd energie overhoudt voor gezin, hobby’s en vrienden.

Wat mijn aanpak uniek maakt

Met het volgen van het NLP Life Coachingsprogramma geef je jezelf de unieke combi tussen persoonlijke 1 op 1 begeleiding en een werkboek met theorie en verdiepende oefeningen als in een cursus. Door deze combi zorgt het coachingsprogramma voor een duurzame verandering en tools om jezelf na afloop op het juiste spoor te houden. Je wordt geen neezegger en leert ook geen trucs om jezelf af te schermen maar je leert hoe je jouw leven een andere wending geeft. Deelname aan het coachingsprogramma is een cadeau waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Lees meer over het NLP Life Coachingsprogramma

Info Coachingsprogramma

Zelf aan de slag met tips & inspiratie

Effectief Sensitief | NLP Life Coaching | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden