Voelen. Durven. Doen.

MIJN KLANTEN ZIJN GOED IN HARMONIE BEWAREN

De klanten waar ik mee werk zijn hoger opgeleide vrouwen met een extra zintuig voor de emoties en de behoeften van de mensen om hen heen. Ze zijn gevoelig voor de sfeer in hun omgeving en dat maakt ze uitstekende harmoniebewaarders. Tegelijkertijd is dat hun grootste valkuil. Want hoewel de drive om van betekenis te zijn in combinatie met hun invoelend talent hét recept lijkt voor succes, voelt het vaak niet zo.

Door hun focus op de ander wringen ze zichzelf in duizend bochten om zich aan te passen aan wat ze denken dat er van ze verwacht wordt. Daardoor verliezen ze de verbinding met zichzelf. Met als gevolg dat ze worstelen met alle ballen die ze hoog proberen te houden. Hoe hard ze ook rennen, ze krijgen het gevoel dat ze tekortschieten niet van zich afgeschud. Het stemmetje in hun oor dat iets roept over niet-goed-genoeg-zijn wint steeds meer terrein. Ze durven nauwelijks nog te vertrouwen op hun gevoel en hun ratio maakt overuren. Ze voelen zich overwhelmed en op slechte momenten klein en betekenisloos.

Hoewel ze bang zijn een nee-zegger te worden, verlangen ze er wel naar om vaker JA tegen zichzelf te zeggen. Ze verlangen naar rust in hun hoofd. Naar vertrouwen op je gevoel. Naar keuzes durven maken die voldoening geven. Ze verlangen naar een leven waarin ze zich laten leiden door hun eigen gevoelens, behoeften en talent en niet langer door de angst om de harmonie te verstoren. Ze willen hun gedachten en ideeën durven uitspreken, zonder bang te zijn voor de opgetrokken wenkbrauwen van de ander.

Herken je iets van jezelf in deze profielschets en wil je ook de vrijheid vinden om voor jezelf te gaan staan en vanuit vertrouwen in je eigen waarde(n) het verschil durven maken in je werk- en leefomgeving?

Met het 6 maands MEER BIJ JEZELF, MINDER STRESS LifeCoaching Programma help ik je om voor jezelf een compleet nieuwe werkelijkheid te creëren door naar je eigen gevoel te luisteren en houvast bij jezelf te vinden om zo zowel jouw impact als je innerlijke rust te laten groeien. Lees alle details over het programma of ga zelf aan de slag met de tips en inspiratie die je vindt op de blogpagina.

Details LifeCoaching Programma

Zelf aan de slag met tips en inspiratie

Effectief Sensitief | Life Coach | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden