Voelen. Durven. Doen.

DIT ZIJN DE KLANTEN WAAR IK MEE WERK

De klanten waar ik mee werk zijn professionals in de breedste zin van het woord. Ze hebben een hbo- of wo-achtergrond en werken in loondienst of als zelfstandige. Ze hebben een extra zintuig voor de gevoelens en de behoeften van de mensen om hen heen en ze zijn gevoelig voor de sfeer in hun omgeving. Hun inlevingsvermogen maakt ze uitstekende harmoniebewaarders. Tegelijkertijd is dat hun grootste valkuil.

Ze dromen ervan om van betekenis te zijn. Om het verschil te maken op hun werkplek en in de levens van de mensen om hen heen. Een droom die vaak een maatje te groot voelt, want hoe hard ze ook rennen ze blijven het gevoel houden dat ze tekortschieten. Door hun focus op de ander zijn ze zo druk bezig zichzelf keer op keer in bochten te wringen om zich aan te passen, dat hun eigen verlangens en talenten ondergesneeuwd raken. Ze worstelen met alle ballen die ze hoog te houden hebben. Raken de verbinding met zichzelf steeds verder kwijt en struikelen over hun eigen zelftwijfel.

Ze willen geen nee-zegger worden, maar ze verlangen er wel naar om meer te leven vanuit een JA naar zichzelf. Ze verlangen naar rust in hun hoofd. Naar voluit durven vertrouwen op hun eigen gevoel. Ze hebben genoeg van dat eeuwige stemmetje in hun oor dat zegt: ‘niet goed genoeg’. Ze willen voluit kunnen leven. Hun eigen keuzes maken. Zelf de regie hebben over hoe ze zich voelen.

Ze willen de bijdrage die ze in zich voelen borrelen de ruimte geven. Het verschil maken vanuit het vertrouwen in hun eigen waarde(n) en wat zij te brengen hebben. Ze willen hun gedachten en ideeën durven uitspreken zonder bang te zijn voor de opgetrokken wenkbrauw van de ander. Leven zonder het idee dat ze elk moment door de mand kunnen vallen. Zich vrijmaken van de angst om de harmonie in gevaar te brengen. Ze zijn op zoek naar de moed en de woorden om op een ontspannen manier voor zichzelf te gaan staan.

Herken je iets van jezelf in de angsten en de verlangens van deze professionals en wil je ook leren hoe je meer vrijheid voelt in de verbinding met de ander en meer rust in je hoofd, zodat je vanuit vertrouwen in je eigen waarde(n) het verschil kunt gaan maken in je leef- en werkomgeving?

Met het 6 maands MEER BIJ JEZELF, MINDER STRESS LifeCoaching Programma help ik je om op een ontspannen manier voor jezelf te gaan staan en de mindshift te maken van voldoen naar voldoening. Lees alle details over het programma of ga zelf aan de slag met de tips en inspiratie die je vindt op de blogpagina.

Details LifeCoaching Programma

Zelf aan de slag met tips en inspiratie

Effectief Sensitief | Life Coach | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden