life coaching voor sensitieve professionals

Worstel jij net als veel sensitieve professionals met stress en het gevoel tekort te schieten?

Mijn klanten zijn mensgerichte professionals. Ze werken in de zorg, het onderwijs of een andere vorm van dienstverlening. Ze hebben een HBO of WO achtergrond. Teamspelers en helpers zijn het. Ze voelen zich prettig wanneer ze samenwerken of in een werkomgeving waar het ondersteunen van andere mensen centraal staat. De relatie met de ander is belangrijk voor ze.

Het zijn gevoelsmensen, ze zijn sensitief en soms hoogsensitief. Ze gebruiken hun gevoel om informatie te verwerken en beslissingen te nemen. De sfeer van de omgeving heeft grote invloed op ze.

Door hun sensitiviteit pikken ze de stemming in hun omgeving snel op. Ze zijn zich zo bewust van de gevoelens en behoeften van andere mensen dat ze zich eenvoudig aanpassen. Ze vinden het lastig om hun eigen keuzes te maken en hun eigen ideeën voor het voetlicht te brengen. Het kost ze moeite om grenzen aan te geven.

Het aanpassen aan de omgeving zorgt ervoor dat ze zichzelf steeds verder uit het oog verliezen en dat hun eigen unieke talenten onvoldoende zichtbaar zijn. Ze worstelen met stress en het gevoel dat ze veel meer te brengen hebben dan ze in de praktijk laten zien.

Op een gegeven moment zijn ze moe en zo snel overprikkeld dat ze zich genoodzaakt voelen zich te wapenen tegen hun omgeving. Ze proberen zich af te schermen voor alles wat er op ze af komt. Ze doen pogingen om ‘nee’ te zeggen maar dat wringt met hun behoefte aan harmonie en verbondenheid. Ze voelen zich op alle fronten tekort schieten. Voor dingen die ze leuk vinden zoals hobby’s en sociale contacten blijft bijna geen energie meer over.

Herken je jezelf in bovenstaande situatie? Dan vertel ik je nu dat je niet de enige bent. Heel veel sensitieve professionals worstelen hiermee.

Gelukkig kan het ook anders!

Mijn klanten kiezen voor het NLP Life Coachingsprogramma omdat ze op zoek zijn naar wie ze zijn en wat ze te brengen hebben.

Wat ze willen bereiken is:

  • meer energie en voldoening halen uit hun relaties met anderen
  • hun talenten benutten en beter uit de verf komen op het werk
  • weten hoe ze zich kunnen verbinden zonder de verbinding met zichzelf te verliezen
  • naast hun baan tijd en energie over houden voor gezin, hobby’s en vrienden
  • een bijdrage leveren op basis van hun empathie, intuïtie en creativiteit

Je hebt nu ontdekt voor wie ik werk en wat je met het coachingsprogramma kunt bereiken. Past dit bij jou en ben je benieuwd hoe ik werk? Lees meer over mijn visie en aanpak.

Meer over NLP & Sensitiviteit

Zelf aan de slag met tips en inspiratie

Effectief Sensitief | NLP Life Coaching | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden