Voelen. Durven. Doen.

DIT ZIJN DE SENSITIEVE PROFESSIONALS WAAR IK MEE WERK

Mijn klanten zijn gevoelsmensen. Ze zijn sensitief, soms hoogsensitief. Ze hebben een extra zintuig voor de gevoelens en de behoeften van de mensen om zich heen en ze zijn gevoelig voor de sfeer in hun omgeving. Dat maakt ze uitstekende harmoniebewaarders.

Het zijn professionals in de breedste zin van het woord. Ze hebben een HBO- of WO-achtergrond en werken in loondienst of als zelfstandige. Hun carrière combineren ze vaak met de zorg voor een gezin.

Door hun voelsprieten nemen ze soms net even iets anders waar dan een ander. Dat zorgt voor creatieve inzichten en ideeën. Maar ze zien ook als eerste die ene opgetrokken wenkbrauw. Waarna ze zich haasten om hun bijdrage weer in te slikken. Door hun opmerkzaamheid en de behoefte aan harmonie worden ze sowieso gemakkelijk verleid om zich aan te passen. Het kost ze moeite om bij zichzelf te blijven in de keuzes die ze maken.

Ze worden gedreven door een sterk verlangen om van betekenis te zijn. Maar ondanks dat ze steeds harder rennen, blijven ze het gevoel houden tekort te schieten. Naarmate de stress toeneemt durven ze steeds minder te vertrouwen op hun gevoel en draait hun hoofd overuren. Ze worstelen met alle ballen die ze hoog te houden hebben en ze raken de verbinding met zichzelf steeds verder kwijt.

Op een dag beseffen ze dat het roer om moet. Ze voelen dat ze veel meer te brengen hebben dan ze laten zien. Ze hebben genoeg van de stress die ze dagelijks ervaren. Ze verlangen ernaar om in contact te komen met wat écht belangrijk voor ze is. Om van daaruit hun unieke bijdrage te leveren waarmee ze het verschil kunnen maken op hun werkplek, in hun gezin en in hun sociale kring. Maar wel op een manier die past bij wie ze zijn. Een manier die recht doet aan hun invoelend vermogen. Een manier die naast dat het hun impact vergroot vooral ook innerlijke rust brengt.

Herken je iets van jezelf in deze schets van de sensitieve professional en wil je ook leren hoe je ongeacht de prikkels van buitenaf je eigen pad volgt?

Met het 6 maands Meer Bij Jezelf, Minder Stress Programma help ik je met behulp van NLP Life Coaching de mindshift van voldoen naar voldoening te maken en te gaan staan voor wat er voor jou toe doet. Lees alle details over het programma of ga zelf aan de slag met de tips en inspiratie die je vindt op de blogpagina.

>>> Details coachingsprogramma

Zelf aan de slag met tips en inspiratie

Effectief Sensitief | NLP Life Coach | Groningen

© copyright 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden